Etiketter

Andravärldar

Jag har precis kommit tillbaka från Andra världar! Och då menar jag egentligen både från bokmässan Andra världar, som ägde rum i Jönköping den här helgen, och den andra värld som var en vind på fylld av en massa härliga männsikor som tycker lika tokigt mycket om fantastik som jag.

Helgen bestod av BÖCKER inom fantasy och science fiction, viktiga och roliga samtal med både andra författare och bokälskare, föredrag om steampunk och urban fantasy, uppläsningar, torra mackor, sagoinspirerad musik med Jakkin Wiss, kortkort skrivarkurs i fantastik med Karin Tidbeck och boksläpp av Alvhilda (Pernilla Lindgren) och den första svenska steampunk antologin, Till sista ångetaget. Och mycket, mycket annat!

Jag är imponerad av alla kunniga, roliga och inspirerande människor jag mött, glad över att jag fick följa med Tora Greve och Bertil Falk till mässan och … helt slut av alla intryck. Så god natt! Och tack, Anna Vintersvärd, för ett fantastiskt arrangemang!

Annons