Etiketter

,

Igår var det releasefest för Dimensioner och det blev en både lyckad och jätterolig kväll! Här hade jag tänkt lägga in flera foton, men tekniken är inte med mig för tillfället, så allt jag får fram för tillfället är ett foto över hur trött och nöjd jag var efteråt:

DSC_1248

Jag läste två gånger ur boken, Henrik Johansson från Författarcentrum intervjuade mig på scen och mina vänner Ulrika och Magnus spelade gitarr och sjöng. Jag hade bakat en massa tilltugg och så serverades cider och kaffe. Lokalen, Poeten på hörnet, var så full att det inte fanns plats att sitta för alla!

Jag hann prata i alla fall en liiiten stund med alla och så fick jag signera en massa böcker.

Med mig hem fick jag ett hav av vackra och fina saker. Jag hade ingen aning om att man fick presenter på ett boksläpp, så det var en mycket angenäm överraskning att komma hem med buketter, armband, choklad, blommor, vin och en massa annat. Värre än att fylla jämnt! Stort tack allihop, både för presenter och för att ni var där! Och ni som inte kunde komma – tack för peppande meddelanden!

DSC_1249

Annons