Etiketter

Som debuterande författare får jag göra en del intervjuer. Det är jättekul att få berätta om Dimensioner och mitt skrivande, men också nervöst. Jag är van vid att skriva ner mina ord och nu är det helt plötsligt någon annan som skriver ner orden. Hjälp – hur blir det då, använder jag samma ord hela tiden, uttrycker jag mig tydligt?

Jag kastar mig alltid över artikeln för att läsa hur det blev. Oftast blir det bra, men ibland händer underliga saker. Som när jag i lördags blev civilingenjör istället för civilekonom i Trelleborgs Allehanda (här finns artikeln, men man måste vara prenumerant). Min man skrattade länge och gott. Det är han som är civilingenjören i familjen och vi vet båda att jag inte skulle räcka långt som ingenjör!

I dagarna gjorde jag också en intervju med läsvärda bokbloggen Nilmas bokhylla. Den kan du läsa här!

Annons