Etiketter

,

DSC_1634För två veckor sedan lämnade jag Tunnlar till Modernista! Ett stort steg i arbetet med manuset. Nu läses det av redaktör och snart sätter det redaktionella arbetet igång på riktigt.

Sedan dess har jag nästan inte skrivit eller redigerat alls. Men en författares vardag är fylld av annat också. Som en veckas resa till San Francisco med jobb, med tid för både arbete och sightseeing. Och skrivtid på planet – jag planerade ungefär en fjärdedel av Nova 3 på vägen till staterna. På vägen hem sov jag bara …

Den här veckan har det blivit två signeringar – en på Akademibokhandeln/Gleerups i Lund och en på Söderslätts Bok & Papper i Trelleborg. Jättekul att få prata med kunder och sälja Dimensioner. Och en och annan bok utöver Dimensioner, för givetvis kunde jag inte låta bli att tipsa om roliga böcker till andra målgrupper. Bokhandlarna har ett fantastiskt roligt jobb!

Jag jobbar med en utställning på biblioteket i Åkarp med mina skrivarelever. Den 10/12 kommer den att finnas på plats, så det är fullt upp just nu. Kom förbi och titta på den!

Och så är det allt annat som ska hinnas med i livet – tre gånger körsång bara förra veckan, julstädning, 50-årsfest och en massa annat. Den här veckan väntar en spännande premiär – årets julkalender. Som det barn jag är innerst inne ser jag fram emot den som … just det … ett barn.

 

Annons