Jag avbryter mig mitt i det frenetiska packandet. Kläder, papper, halva manus och annat livsviktigt ligger utspridda på flera ställen i min bostad. Imorgon ska jag jobba under dagen, men från och med kvällen är det besök hos en kompis utanför Göteborg och sedan bokmässan som gäller!

Trots att jag behöver packa klart NU måste jag ta några minuter för att berätta vad jag kommer att göra på mässan:

  1. Jag ska hålla ett seminarium med Elvira Ashby på Litteraturscenen kl 13 på torsdagen. Temat är Vägar till och vikten av läsning. Kom och lyssna på oss och få reda på hur man bäst lockar barn till läsning!
  2. Kl 14 finns jag i Nypon och Viljas monter för monterhäng. Kom och prata lättläst med mig då!
  3. Resten av torsdagen ska jag tillbringa med att hälsa på förlag och författare som jag känner i montrar och vid fikabord samt lyssna på intressanta seminarier. I år har jag investerat i seminariekortet och det känns riktigt lyxigt.
  4. På kvällen blir det mingel när mässan stänger och sedan middag med andra författare. Tjoho!
  5. Och på fredagen börjar allt om. Fast då tänker jag koncentrera mig på seminarier och shopping. För hitintills har jag aldrig lämnat en bokmässa utan en (eller flera) sprängfyllda väskor.
  6. Sedan ger jag mig faktiskt hemåt. Två dagar är alldeles lagom för mig.

Jag hoppas att vi ses på mässan!

 

 

 

Annons