Jo tack, det går bra för Mateo och Bim! Utan ord fortsätter spridas och läsas. Den finns att köpas i internetbokhandeln eller direkt från Nypon förlag. Givetvis finns den också att låna på biblioteket! Om den inte finns på just ditt bibliotek – säg till att du vill läsa den, så brukar biblioteket köpa in den. Eller låna den från ett annat bibliotek.

Utan ord finns med i senaste numret av Svenska Dyslexiföreningens tidning Dyslexi – aktuellt om läs- och skrivsvårigheter. Så här skriver de:

DSC_4074

Mateo och Bims äventyr fortsätter! Jag har precis skickat manuset till Något hemligt till Nypon. Boken kommer ut sommaren 2018. Och så jobbar jag på nummer tre i serien, Aldrig ensam. Den har bytt namn hur många gånger som helst redan, så den kommer säkert att heta något annat när det är dags för den om ett år ungefär.

Sist men inte minst – mitt kul-i-december-projekt. En julberättelse med Mateo och Bim och en massa djur. Ett kapitel för varje dag i december – kan det bli bättre? Den kommer att komma ut sommaren 2019, men förhoppningsvis kommer den att gå att läsa i julkalenderform redan nästa år.

Annons