Etiketter

För precis en månad sedan arrangerade jag, Kerstin Önnebo och Charlotte Cederlund Poddkalas på Stadsbiblioteket i Lund. En hel månad sedan! Och jag har inte kommit mig för att lägga upp bilder här förrän nu …

Men jag har inte legat på latsidan. Jag har jobbat med korrektur av Något hemligt, bok två om Mateo och Bims äventyr. Och med andra manus som jag håller hemliga för tillfället. Snaaart kan jag kanske berätta lite mer om dem.

Poddkalaset var hursomhelst superlyckat! Tack alla som medverkade och lyssnade! Trots det vackra vädret (det var då värmen kom) var vi många på kalaset och mellan inspelningarna hann jag med att prata med både gamla och nya skrivande bekantskaper. Så här trevligt hade vi arrangörer det:

DSC_4757

Några bilder från dagen: Kerstin intervjuar Ninni Holmqvist och Charlotte Cederlund, Marie Metso läser sin egen text, Kerstin samtalar med Linnea Dahlgren och Patrik Lundberg och så till sist Kerstin, jag och Johan Carle efter vårt samtal.

 

Annons