DSC_3925_1Nu är det snart höstlov, ett av mina favorittillfällen på året. Det är dags att flytta in i tjocka tröjan, tända stearinljus … och berätta spökhistorier! Sedan flera år tillbaka håller jag i skrivarworkshop på biblioteket i Åkarp under höstlovet och i år har vi till och med två sittningar måndagen den 29 november: kl 10-12 för barn som är 8-11 år och som vill skriva spökhistorier och kl 14-16 för ungdomar som är 12-16 år och vill skriva skräck och fantasy.

Är du intresserad? Anmäl dig till Åkarps bibliotek! Läs först mer nedan!

Skriv spökhistorier!
Kom till Åkarps bibliotek och skriv om spöken, vampyrer, zombier, häxor eller andra övernaturliga varelser. Skriv roligt eller för att skrämmas tillsammans med författaren och skrivpedagogen Sofie Berthet. Fika ingår! Workshopen är gratis, med antalet platser är begränsat så skynda att anmäla dig.
Ålder: 8-11 år.
Föranmälan: 040 – 625 66 76
Arr: Åkarps bibliotek
Åkarps bibliotek måndagen den 29 oktober kl 10-12 

Skriv fantasy och skräck!
Gillar du att hitta på berättelser om andra världar? Vill du skriva skräck eller om varelser och platser som kanske inte finns på riktigt? Kom till Åkarps bibliotek och släpp lös din fantasi tillsammans med författaren och skrivpedagogen Sofie Berthet. Fika ingår! Workshopen är gratis, med antalet platser är begränsat så skynda att anmäla dig.
Ålder: 12-16 år.
Föranmälan: 040 – 625 66 76
Arr: Åkarps bibliotek
Åkarps bibliotek måndagen den kl 14-16

Annons