poddkalas 2019 SELFIE Sofie Berthet Johan Carle Kerstin Önnebo

I morgon, den 19 oktober, är det dags för Skrivardagen att dra österut! Kl 11-14 djupdyker jag, Kerstin Önnebo från Skrivarpodden och Bokmässepodden och Johan Carle, författare, skrivpedagog och lektör, i skrivandet konst på Simrishamns bibliotek.

Så, drömmer du om att skriva en bok? Behöver du hjälp att komma igång eller har du redan börjat? Då är du välkommen till en fullspäckad dag om att skrivande! Du får tips, verktyg, och massor av inspiration i både panelsamtal och skrivövningar. Dessutom kan du få feed-back från en professionell lektör.

Arrangemanget är helt kostnadsfritt och det bjuds till och med på fika! Jag vågar lova att du kommer att gå hem med ett stort leende på läpparna och en lika stor lust att fortsätta att skriva! Varmt välkommen, ingen föranmälan krävs.

Annons