Etiketter

Skrivarresa Möckelsnäs Herrgård 2020

Vinden viner och regnet slår mot rutan denna smått eländiga februaridag. Inte ens skrivarhunden Malia vill gå ut. Det är en dag som gjord för att planera in roliga saker – som skrivaraktiviteter!

Är du sugen på att fördjupa dig i skrivande? Då har du tre utmärkta tillfällen till det tillsammans med mig under våren!

Om du verkligen vill ge ditt skrivande tid: häng med på skrivarhelg till Möcklesnäs Herrgård den 17-19 april. Hagestad touring arrangerar resan och jag och Kerstin Önnebo från Skrivarpodden fyller dagarna med energigivande skrivövningar och härligt skrivprat.

Vill du ha en kortare skrivarboost? Häng med på en skrivardag! Den 7 mars är Kerstin och jag på biblioteket i Trelleborg kl 10-13 och den 14 mars är vi på Lunds stadsbibliotek kl 12-15. I Lund har vi dessutom sällskap av Johan Carle, så då får du utöver skrivövningar och skrivprat även möjlighet till en kort läsning av Johan. Ta med en text på max en A4-sida, vi lottar ut textsamtal med Johan!

Jag hoppas att jag kommer att få träffa dig vid något (eller flera) av vårens skrivartillfällen!

 

Annons