För tio dagar sedan ägde höstens första Skrivardag rum i Hörby. Och nu kör vi vidare – jag, Kerstin Önnebo från Skrivarpodden, och Johan Carle, författare, skrivpedagog och lektör – på ytterligare 7 orter under oktober och november. Varje gång kommer två av oss till ortens bibliotek och bjuder på inspirerande skrivövningar och matnyttig information om skrivande och utgivning. Det blir också frågestund, mingel, fika och så mycket prat om skrivande att jag kan lova att den skrivintresserade kommer att bli lycklig!

Har du frågor eller vill anmäla dig? Hör då av dig till respektive bibliotek! Antalet platser är begränsat på grund av pandemin och föranmälan krävs. Många av orterna besöker vi för första gången, men Lund och Simrishamn har vi varit i tidigare. Dit kommer vi naturligtvis med ett alldeles nytt program, så att du som var med förra gången ska få nya utmaningar.

3/10                   Tjörn                  Kerstin och Johan                       11-15

10/10                 Simrishamn      Kerstin och Sofie                        13-16

17/10                 Kävlinge            Kerstin och Sofie                        11-14

7/11                   Lund                   Kerstin och Sofie                        12-15

11/11                 Arlöv                  Johan och Sofie                          14-17

14/11                 Uddevalla         Kerstin och Johan                       10-15

21/11                 Partille               Johan och Sofie                          12-16

Annons