Kerstin och jag på Skrivardag i Simrishamn 2019

Simrishamns bibliotek är ett sådant där härligt ljust och inspirerande bibliotek som man gärna återvänder till. Kerstin och jag har varit där och kört Skrivardagar två gånger redan, 2019 och 2020. I dessa pandemitider är fysiska Skrivardagar på bibliotek inget som vi kan arrangera (men i höst när läget förhoppningsvis är annorlunda kommer vi att träffas igen). Fast det heter ju ställ inte in, ställ om! Och det har Simrishamns bibliotek anammat så nu i vår kör vi hela tre digitala Skrivardagar på Simrishamns bibliotek. Fast hemifrån, ja ni fattar.

Redan nu på lördag 12/3 kl 10-11:30 är det dags, då fördjupar vi oss i person- och miljöbeskrivningar. Intresset är stort och lördagen är fulltecknad med reservlista (behöver jag säga att jag och Kerstin känner oss som rockstjärnor?)

Men den 10/4 10-11:30 kör vi den andra digitala skrivardagen i Simrishamn, på temat Skriv dialog! Och den 24/4 kl 10-11:30 har turen kommit till en inspirerande digital skrivardag som handlar om Skrivinspiration!

Intresserad av att vara med på någon av de digitala skrivardagarna? Anmäl dig på biblioteket@simrishamn.se. Hoppas att vi ”ses” via datorn!

Annons