Etiketter

, , , ,

Sedan två veckor tillbaka jobbar jag tre dagar i veckan. Resten av dagarna ägnar jag mig åt min skrivpedagogkurs och mitt skrivande. Idag är det skrivardag! Jippie!

Och det händer mycket när det gäller skrivandet! För några dagar sedan skickade jag iväg Parkå, min barnbok för barn 9-12 år. Jag har jobbat till och från på den sedan påsk förra året, men nu bedömer jag att manuset är klart, 119 spännande sidor om tre syskon som möter varelser från de gömdas värld. Vad de gömdas värld är kan jag givetvis inte avslöja här och nu, men jag garanterar att boken är ett riktigt äventyr!

I dagarna har jag fått reda på att Heléne Jensen är min redaktör på Novas tid. Hon håller på och läser manuset just nu och jag är jättespänd på att höra vad hon har att säga om det. Jag ser fram emot att jobba med henne för att göra Novas tid till en helt fantastisk bok.

Sist, men inte minst, har jag kommit igång rejält med Nova 2. Ja, jag vet att det är ett tråkigt arbetsnamn, men det fungerar. Det är fantastiskt att få dyka in i Novas och Alex värld igen. Men också lite jobbigt, för boken börjar när Nova är riktigt nere och det är tungt att skriva. Jag löser det med kortare sittningar på några timmar om dagen. Sedan måste jag skriva på annat och då passar mina läxor från Skrivpedagogen bra!

Annons