Etiketter

Igår var det julavslutning på skrivarkursen för barn och ungdomar. Vi firade med chokladmuffins, clementiner, julmusik och fejkljus. Och så delade jag ut häften med texter som deltagarna har skrivit under terminen.

Skrivarkursen arrangeras av Kulturskolan i Burlövs kommun och vi (jag och fyra barn och ungdomar i åldern tio till 16 år) har träffats en gång i veckan sedan början av oktober. En massa härliga, spännande, kloka och vackra texter har blivit till under den tiden.

Jag är imponerad av de unga författarnas förmåga! Och jag är väldigt stolt över dem och över häftet, som innehåller tjugo av deras texter. Du kan läsa häftet på bibiloteken i Åkarp och Arlöv samt på Kulturskolan i Arlöv. Eller hör av dig till mig, så fixar jag ett ex till dig!

Vi fortsätter nästa termin, torsdagar kl 15:30-16:30 i skolbiblioteket, med början den 8/1. Nästa termin vill mina författare skriva en riktig bok, med hårda pärmar. Vi har en massa spännande arbete framför oss!

Annons