Etiketter

,

DSC_0291

På min skrivardivan efter att room service (min man) anlänt med frukt och en kanelbulle för att pigga upp mig under ett av mina sista skrivpass. Lägg märke till den lätt maniska blicken.

Och nu, äntligen, efter att ha skrivit sedan slutet av förra sommaren, har jag nått slutet av Tunnlar!!! Kl 17:23 idag, den 3 maj, satte jag sista punkten, med både glädje och vemod.

Fast jag kommer att skriva om Nova och Alex i en tredje bok också. Det vill ju liksom till att skriva en trea om man jobbar på en trilogi. Så jag behöver inte vara vemodig, för jag vet att jag kommer att träffa dem igen. Snart.

Nu väntar några veckors tuff redigering innan första läsaren får manuset i slutet av maj! Det ska bli intressant att se vad jag egentligen kommer att hitta i manuset. Den här boken har jag nämligen skrivit från första sidan till sista utan att gå tillbaka, skriva om och redigera som jag brukar göra. Jag tror att manuset kommer att överraska mig, förmodligen på mer än ett sätt. Och förhoppningsvis bara på bra sätt.

 

Annons