Etiketter

,

DSC_0423

Penséerna köptes för sisådär 6-7 veckor sedan – var det inte i påsktid? Och den nya stora krukan någon vecka senare.

Visst är blommorna fina och frodiga? Fast inte ett dugg planterade.

Så blir det ibland. Som under en vår när jag jobbat med de sista detaljerna på min första bok, Dimensioner, skrivit klart och redigerat uppföljaren, Tunnlar, pluggat och jobbat. Då får blommor och städning och annat världsligt stå tillbaka.

Men nu i veckan lämnade jag Tunnlar till de två första läsarna, erfarna Maria Brynge på Skrivpedagoglinjen i Skurup och min suveräne skrivarkompis Johan Carle.

Och idag har jag inte jobbat något alls med skrivandet. Istället har jag rensat i grönsakslandet och kört med högtryckstvätten överallt där jag kom åt. Jag älskar vår högtryckstvätt, den ger mig makt över smuts och ogräs (jodå, man kan rensa ogräs med en sådan!)! Någon annan med liknande böjelser?

Nästa vecka ska jag köpa sommarblommor. Det sägs att det är tid att plantera sådana nu.

Annons