Etiketter

DSC_0438

Jag skriver på en massa ställen i huset. Vid skrivbordet (sällan, om sanningen ska fram), i köket (ofta), vid bordet (när jag har ont i ryggen av de andra ställena), på min skrivardivan (oftare än vad jag borde, eftersom det leder till placering vid bordet).

Fördelen med att jobba i köket, som just nu, är att jag kan baka chokladkakor samtidigt! Kanske inte att rekommendera när jag skriver ny text, men det funkar utmärkt när jag har småjobb att göra, svarar på mail etc.

På hur många jobb kan man njuta av doften av nybakt kladdig chokladkaka med kokostosca? Inte många, vågar jag lova.

Och alla har en chans att smaka kakorna! Nej, inte genom att komma hem till mig … Men om ni har vägarna förbi Åkarp nu på lördag (30/5), så ska ni inte missa scoutloppisen på Hvilans folkhögskola, kl 13-17. Där kan ni köpa mina goda kakor! Och så kan ni köpa böcker av mig – jag kommer att finnas i bokståndet och sälja begagnade inbundna böcker för 10:- och pocket för en femma. Sedan finns det givetvis en massa annat spännande att köpa. Men allvarligt – mina kakor och böckerna är höjdpunkter! Missa inte loppisen!

Annons