Etiketter

,

Bazar Masarin

En alldeles ny webbtidskrift för barn- och ungdomslitteratur, Bazar Masarin, ser sitt ljus och jag har skrivit en artikel om farligheter i ungdomsböcker, Faror i vår värld blir sträckläsning i young adult-dystopierna, till det allra första numret!

Tisdagen den 1 september kl 18:30 är det releaseBokskåpet i Göteborg! Vill du gå? Anmäl dig då till info@bokskapet.se senast söndag 30/8. Priset är 20 kr och då ingår ett glas vin och snacks.

Du kommer att få veta mer om Bazar Masarin och tankar runt första numrets tema – farligheter. Dessutom kommer Augustpristagaren Jessica Schiefauer att finnas på plats. Hon berättar och läser högt ur sin splitternya roman När hundarna kommer. Och så blir det mingel och farligt intressanta diskussioner om barn – och ungdomslitteratur.

Tyvärr kommer jag själv av arbetstekniska skäl att befinna mig i Skåne, men jag är säker på att det kommer att bli en minnesvärd kväll. En alldeles ny tidskrift för barn- och ungdomslitteratur! Fantastiskt! Det är verkligen något att fira!

Annons