Etiketter

, ,

Nog för att tiden brukar susa på ganska så bra i december, men i år är det nästan löjligt hur snabbt allt går! I och för sig hinner jag med en massa också och då känns det helt okej att springa från morgon till kväll.

Den här veckan har jag fått en idé till en julnovell, en tidig morgon när jag knappt var vaken. Håll utkik här på bloggen, före jul ska den vara klar. Det är min egen lilla tradition – för det kan man väl kalla det när jag gör det för tredje året i rad? Jag har lika kul varje år när jag jobbar med julberättelsen!

I torsdag pratade jag om Dimensioner på företagarfrukost i Burlövs kommun (som jag bor i). Härlig energi bland deltagarna och speciellt kul var det att titta på Byanns produkter. De startade sitt företag förra året, precis som jag, och gör bland annat tomtar och jättesmarta kuddar att sätta bok eller platta på. Gissa om Dimensioner blev fin i det sällskapet? Givetvis var jag bara tvungen att köpa med mig kudden med stjärnorna hem.

DSC_1647

Samma dag fanns Dimensioner med i Adlibris julklappstipsmail för ungdomsböcker. Jättekul!

Adlibris julklapp

Annons