Etiketter

,

2016! Ett nytt år med massor av nya möjligheter. NYTT, jag gillar verkligen det ordet. Jag tycker om att prova sådant som är nytt, sådant som jag inte känner till sedan innan. Jag är alldeles för nyfiken och otålig av mig för att hålla fast vid det gamla.

Under 2015 blev det mycket nytt för mig. Jag blev färdig skrivpedagog och Dimensioner, min första egna bok, kom ut. Jag träffade många nya människor. Jag fick göra intervjuer och fyllde hela december med signeringar, minst en ny bokhandel varje vecka. Massor av nya erfarenheter för mig!

Nu ser jag fram emot 2016. Året är ännu skinande nytt, lika gnistrande och fullt av möjligheter som snön utanför mitt fönster. Och jag funderar på vad jag vill fylla året med. Arbete med del 2 och 3 i Nova-trilogin såklart. Men jag vill också prova på alldeles nya saker och jag har lovat mig själv att avsätta tid till åtminstone två skrivprojekt i för mig helt nya genrer. Faktum är att jag idag jobbat intensivt med ett av dem. Och det känns fantastiskt bra, även om jag behöver komma lite längre innan jag vågar avslöja vad jag skriver på …

Gott nytt år allihop!

 

Annons