bananer-199x300

Just  nu är min skrivarkompis Johan Carle i Kairo med sin sambo Louise. De pluggar arabiska och upptäcker en stad med 20 miljoner invånare. Jag gissar att det skiljer sig en hel del från Göteborg, där de bor i vanliga fall. Det skiljer sig nog ännu mer från Åkarp, där jag bor.

Eftersom jag gillar att resa, både i tanken och till andra länder ”på riktigt”, följer jag med stort intresse Johans blogg: Kairobloggen – en författare på drift. Det tycker jag att du ska göra också! Här finns tänkvärda texter och texter som är så roliga att jag faktiskt vid ett tillfälle nästan ramlade av min pilatesboll, som jag numera måste sitta på en stund varje dag.

Läs om hur man kanske inte ska pruta, tut-språket och mycket annat! Och missa inte min favorit – leka affär! Bilden på bananerna har jag förresten lånat från Johans blogg.

 

 

Annons