Etiketter

, ,

DSC_2160

Idag åkte jag till Skateholm för en härlig plåtning! Jag har blivit intervjuad av Civilekonomen (artikeln publiceras senare i vår) och de vill ha en bild där jag är ”in action”. Då finns ju inget bättre än bilder på plats i Skateholm, där jag fått (och får!) inspiration till böckerna om Nova.

Fotograferna Oscar Wettersten och Gustaf Johansson fanns redan på plats när jag anlände och hade sett ut bra platser för foton. Vi hade en rolig förmiddag tillsammans när de arbetade med att vinna över motljuset och få paraplyet att inte flyga iväg i brisen. Jag jobbade mest med att inte kisa för mycket. Jättesvårt när vårsolen kikar fram!

DSC_2161

Och så det svåraste av allt – var gör man av sina händer när man blir fotad? Oscar och Gustav hade inget bra svar på det, tydligen lär man inte ut det på fotografutbildningar. Jag testade olika varianter: hålla mig i en tall (hmm?), köra händerna i fickorna (inte jättesnyggt), föra ihop händerna på ett (naturligt?) sätt. Och en massa andra varianter. Jag ska jobba på det där med händerna framöver. Alla tips mottages tacksamt!

Annons