Etiketter

DSC_2163.JPGNär känner man sig som en författare? När man skrivit en text man är nöjd med? När man fått första novellen publicerad? Eller tionde?  Eller när man håller första boken i sin hand?

Eller när man blivit invald som medlem i Sveriges Författarförbund?

Ja, absolut när man blivit invald som medlem i Sveriges Författarförbund! Sedan jag fick brevet med beskedet har jag läst om det en massa gånger. Jag plockar fram pappret om och om igen och bara håller i det. Det här är stort för mig.

När jag för några år sedan gick Skrivarlinjen på Skurups folkhögskola var det en del snack om Sveriges Författarförbund. Jag hörde en massa skrönor om författare som velat bli medlemmar, men som nekats inträde. Jag har ingen aning om historierna var sanna, men där och då, utan bokkontrakt, kändes det som en ouppnåelig dröm att bli medlem.

Idag är jag fylld av stolthet. Jag har blivit publicerad i både antologier och en egen bok. Jag fortsätter skriva och jobbar med olika manus för tillfället. Jo, nog är jag författare nu. Och så Sveriges Författarförbund! Det är verkligen stort för mig!

 

 

Annons