Etiketter

,

små grodorna_3.indd

Jag är så glad och stolt! Min skrivarpartner Johans Carle ger i dagarna ut sin första bok, Små grodorna! En härlig roman om det lilla samhället Klingared utanför Borås och de människor som bor där. Små grodorna är en varm, humoristisk och mycket läsvärd bok! Höstens bästa svenska roman helt enkelt!

Carle-web.png

Johan och jag träffades 2012 på en sommarkurs i skrivande på Skurups folkhögskola. Vi bestämde oss för att läsa och ge respons på varandras texter och efter en tid blev vi officiellt varandras skrivarpartner. Sedan dess har vi gått två skrivarutbildningar tillsammans (på sammanlagt två år) och jobbar numera som kollegor! Jag lyssnar alltid extra noga på Johans tankar om det jag skriver, för jag vet att han har en osviklig känsla för textens själ.

Jag läste första versionen av Små grodorna redan hösten 2012. Texten har förändrats massor under de år som Johan har jobbat på den och det har varit väldigt roligt att få vara med i den processen.

Jag håller tummarna för att Små grodorna får många läsare! Det är den värd! Köp den, låna den, läs den!

Annons