Etiketter

, ,

Burlövs kulturskola

Något av det roligaste jag vet – nästan lika kul som att skriva själv – är att jobba som skrivpedagog och inspirera andra till att skriva! Jag går nu in på mitt tredje år som skrivpedagog på Kulturskolan i Burlöv och ser fram emot att fortsätta med min skrivarkurs för barn och ungdomar. Vi träffas på biblioteket i Åkarp varje torsdag kl 15:30-16:30 och då skapas ren magi … Går du i fyran till nian, gillar att skriva och bor i Burlövs kommun? Anmäl dig då till skrivarkursen på Burlövs kulturskola! Vi startar redan den 25 augusti med en prova-på gång.

fulogo-rodsvart

I höst startar jag en ny och spännande kurs för barn som är 9-12 år gamla och som tycker om att skriva – tillsammans med förälder eller annan vuxen! Ett alldeles nytt koncept där vi kommer att jobba med skrivande på ett lite annorlunda sätt och där både barnet och den vuxne får möjlighet att upptäcka och utveckla sitt skrivande och sin fantasi. Vi kommer att träffas tre lördagsförmiddagar under hösten och tro mig, det kommer att bli helt fantastiska träffar! Kursen går i Malmö på Folkuniversitetet, kika in på deras kursbeskrivning för att läsa mer och anmäla dig/er! Kursstart är den 15 oktober!

Annons