Etiketter

, ,

DSC_3474.jpg

September är min mest intensiva månad. Den slår juni och december med hästlängder och går inte att jämföra med någon annan månad på året. Varför är det så?

Jo, september är nystart och mängder av aktiviteter och projekt som sätter igång. Barnens skola med nya schema och lärare, nya projekt att slänga sig in i på jobbet, inklusive ett par resor, och så alla våra aktiviteter i familjen. Det krävs planering på hög nivå för att få allt att gå ihop.

Tre av fem familjemedlemmar fyller  år i september (inom loppet av tolv dagar dessutom), så det är kalas och presenter som ska fixas.

Och så bokmässan, givetvis bokmässan, som jag absolut vill besöka varje år. Den kan man ju bara inte missa som författare! I år kommer jag dock bara att vara i Göteborg två av mässans fyra dagar, för att hinna med allt annat …

I år är jag också med på Litteraturrundan och Kulturnatten för första gången, med Poddkalas på Lunds Stadsbibliotek den 17 september. Jag ser verkligen fram emot de jätteintressanta samtal som vi kommer att spela in! Sydsvenskans tidning Hallå Lund berättar mer om Poddkalaset i en intervju med mig, Charlotte Cederlund, Elisabeth Östnäs, Kristina Lugn och Emma Karinsdotter.

Annons