Etiketter

dsc_3660

Det var inget drömscenario när jag vaknade i torsdags (första dagen på bokmässan) morse med ett öga rött och svullet. Jag var helt enkelt riktigt rejält förkyld och tillbringade dagen med att nysa och snyta mig. Det gick bara inte att sminka bort det svullna ögat eller den knallröda näsan, det var bara att försöka stå ut. Med Alvedon och en liten tupplur under ett seminarium gick det faktiskt ganska så bra. Fast jag smittade säkert bortåt en tusen personer med min förkylning … Ber så mycket om ursäkt för det!

dsc_3656

Förkylning till trots var bokmässan riktigt lyckad: intressanta seminarier, lunch och fika med kompisar och andra författare, vinmingel, givande möten och så många inköpta böcker att jag inte fick plats med dem i min väska.

dsc_3658

Nu har jag ägnat lördagen och söndagen åt att återhämta mig från mässan och förkylningen. Och åt att jobba med dels lite nya, dels lite gamla projekt. För bokmässan blir man onekligen inspirerad av!

 

Annons