Etiketter

, ,

Det är ett uttryck som jag använder ganska ofta, bättre sent än aldrig. Så blir det när man som jag är tidsoptimist och tror att mer är bättre än mindre i de flesta sammanhang. Jag kommer nästan aldrig före en utsatt tid (utom i vissa professionella sammanhang, då kan jag faktiskt skärpa mig. Ibland.), utan prick eller lite efter. Oftast är anledningen att jag har försökt avsluta något. Jag ska bara, brukar jag säga … Det finns de som kallar mig Alfons Åberg. Han brukar tydligen också säga så.

Fördelen med mitt sätt att se på tid är att jag får gjort massor. Vissa personer, till och med de som kallar mig Alfons Åberg,  är imponerade över att jag hinner så mycket. Idag har jag till exempel simmat (06:15 i bassängen, ja jag vet att det är galet tidigt!), jobbat hela dagen på E.ON och löst en hel del knutar, lagat mat och varit med mina barn, sjungit i kör och skickat en massa mail. Nackdelen är att tiden aldrig riktigt räcker till för mig. Jag vill ju hela tiden göra mer. Därför har jag inte hunnit lägga upp bilder från Poddkalas på Litteraturrundan och Kulturnatten i Lund. Fast det var tre veckor sedan …

Men som sagt, bättre sent än aldrig. Så här kommer några Poddkalas-bilder! På bilderna syns författarna Charlotte Cederlund, Elisabeth Östnäs, Kristina Hård och Emma Karinsdotter, bokbloggaren Anna Chung och Kerstin Önnebo från Skrivarpodden

dsc_3556 dsc_3560 dsc_3561 dsc_3564

 

Annons