Etiketter

, , , , ,

Jag älskar att skriva! Och som skrivpedagog tycker jag lika mycket om att inspirera andra till att skriva. I vår håller jag inte mindre än fyra olika skrivarkurser. Kanske passar någon av dem dig?

Skrivarkurs årskurs 4-9 på Kulturskolan i Burlövs kommun. Varje torsdag träffas ett gäng skrivsugna i skolbiblioteket i Åkarp för att släppa kreativiteten fri och skriva, skriva, skriva i en intensiv timme. Kursen är redan igång, men vi har plats för fler! Läs mer här!

Skrivarworkshop på sportlovet. Vi träffas en förmiddag på sportlovet (20/2) för att skriva tillsammans. Många olika sorters texter, massor av energi! Sportlovets roligaste dag, helt enkelt! Passar barn och ungdomar i åldern 9-14 och hålls av Folkuniversitetet. Läs mer här!

Skriv med ditt barn! För barn 9-14 år gamla och medföljande vuxen. Ni tycker om eller är nyfikna på att skriva båda två och vill göra en rolig aktivitet  tillsammans. Vi träffas tre lördagar under våren och skriver – både egna texter och gemensamma. Kursen ges av Folkuniversitetet. Läs mer här!

Självbiografiskt skrivande, fortsättning. För dig som redan har börjat skriva självbiografiskt. Här får du feed-back och nya perspektiv! Vi jobbar mycket med textrespons och diskussioner om varandras texter. Kursen ges av Folkuniversitetet. Läs mer här!

Jag skräddarsyr också kurser och workshops i skrivande. Kanske en skrivarkurs i en skolklass, en skrivarworkshop för en möhippa eller en skrivarkväll i hembygdsgruppen? Eller något helt annat! Hör av dig om du är intresserad, så diskuterar vi möjligheter! sofie.berthet (at)outlook.com

 

 

Annons