Etiketter

,

Att grotta ner sig i sådant man är intresserad av – visst är det härligt? Förra helgen fick jag möjlighet att fullständigt gå upp i skrivpedagogik tillsammans med Sveriges – vad jag tror – duktigaste skrivpedagoger.

Konferens i litterärt skapande hölls på Lunds Universitet, i ett samarrangemang mellan Författarskolan på nämnda universitet och Skurups folkhögskola. Vi diskuterade skrivprocessen, bedömning, lyssnade på föreläsning om respons och mycket annat. Deltagarna undervisar på universitet, folkhögskolor, kulturskolor, studieförbund eller anordnar kurser i egen regi. Så det var mycket kunskap som var samlad under samma tak!

DSC_0140.JPG

En bonus var att få träffa mina gamla kursare från Skrivpedagogutbildningen på Skurups folkhögskola – Johan, Pernilla, Henke, jag, Anneli och Åsa. Så här kul hade vi det på festen på fredagskvällen!

DSC_0139

 

Annons