Etiketter

Nu är den snart här, Utan ord! I augusti börjar den säljas och jag bara längtar tills jag får hålla den tryckta boken i mina händer. Det där ögonblicket när alla utkast, all redigering och alla samtal om omslaget och karaktärerna smälter samman till en enda sak. Boken.

Utan ord

Moa Shulman har gjort omslaget och jag tycker att hon har fångat spänningen och natten när Mateo och Bim räddar den lilla hästen på ett fantastiskt sätt.

Så här står det förresten om Utan ord hos nätbokhandlarna:

Både Mateo och Bim kan tala med djur utan ord. Det är därför de vet att den lilla misskötta hästen i ett gammalt smutsigt stall har ont i hovarna. Så de bestämmer sig för att rädda hästen från sin elaka ägare. Det är ett riskfyllt uppdrag de har tagit på sig. Som tur är får de hjälp av Bims mormor. Inkännande porträtt av två, på olika sätt, lite tilltufsade förtonåringar som blir vänner. Deras övernaturliga egenskaper blandas med vardagens utmaningar.

Jag kan redan nu avslöja att det blir en releasefest för Utan ord, kombinerad med samtal om lättläst, en genre som jag brinner för. Notera redan nu den 7 september på Poeten på hörnet i Malmö, och håll utkik här efter fler detaljer!

Annons