Etiketter

,

Mitten av juni är för mig mättad av den där dubbla känslan av vemod och glädje. Sommaren, värmen och ledigheten är (snart) här. Men något annat tar slut, ett långt år av arbete är över. Och allt står och väger. Inte ens vädret verkar kunna bestämma sig – det är gassande sol ena dagen och kyliga vindar andra.

Skrivarkursen på Burlövs kulturskola hade avslutning förra veckan. Traditionsenligt mumsades det på chokladmuffins och så satte vi upp årets utställning av texter på Åkarps bibliotek. Gå dit och läs de fantastiska texterna! Låna gärna några böcker när du ändå är där.

DSC_0040

Intresserad av mer läsning? Läs i väldigt lokala Burlövs nyheter om bokreleasen i 3A som jag var på för en vecka sedan. Och på tal om läsning! Kolla in vad jag hämtade idag! Ett stort bokpaket med noga utvald sommarläsning. Nu har jag en vecka kvar att jobba, sedan blir det massor av läsning och skrivande! Längtar!

DSC_0082

Annons