Etiketter

På den dryga vecka som gått sedan releasefesten för Utan ord har många läsare hört av sig. Visserligen är en del av dem vänner eller släkt och därmed möjligen något partiska, men mottagandet av boken är så här långt väldigt positivt!

Jag har fått höra om 12-åringen som längtar till nästa bok och ber mig skriva snabbt, om 8-åringen som läste ut boken med sin mamma på en kväll, om flera som läste boken direkt efter releasen. Barn, ungdomar och vuxna tycker om boken!

Bäst av allt är att det bland mina läsare både finns personer som brukar läsa lättläst och personer som läser andra typer av böcker. Att boken är lättläst hjälper de läsare som behöver lättläst, men det är samtidigt inget hinder för de personer som inte brukar läsa lättläst, det enklare språket är inget hinder för deras läsupplevelse. Boken är helt enkelt spännande och engagerar läsarna – så säger de i alla fall!

Här kommer ytterligare några bilder från releasen:

Annons