Etiketter

Julkalender

En torsdag för några veckor sedan bestämde jag mig för att jag hade skrivit klart om Mateo och Bim. Utöver Utan ord ska det bli två böcker till och de är redan skrivna. Jag var beredd att säga hejdå till mina vänner och ge mig i kast med nya projekt.

Samma kväll berättade jag för min dotter att jag tänkte ge mig på ett nytt projekt i form av en julkalenderbok där man kan läsa ett kapitelden förste till tjugofjärde december. Som den julälskare jag är har jag länge funderat på ett liknande projekt. Jag frågade vad hon tyckte att boken skulle handla om. ”Skriv om Mateo, Bim och djuren”, sa den kloka dottern.

Jag insåg direkt att hon hade rätt. Det är klart att det måste bli en julbok om Mateo och Bim! Det blev inte många timmars sömn den natten, för jag låg vaken och funderade på olika scenario.

Och imorgon, den förste december, startar jag! Ett kapitel om dagen kommer att bli ytterligare ett djuräventyr med Mateo och Bim. Och så kanske lite pysselrelaterat bonusmaterial på djurtema? Och så …? Åh, jag älskar fasen när jag startar upp ett nytt projekt. Allt är möjligt och väldigt roligt!

 

Annons