Etiketter

, ,

Något hemligt 2

Kom och fira boksläppet av lättlästa Något hemligt med mig! Något hemligt är andra boken i serien om klasskompisarna Mateo och Bim, som delar både det mindre roliga faktum att de har dyslexi och den magiska hemligheten att de kan tala med djur.

De pipande ljuden från skjulet i skogen visar sig komma från en kull vilda kattungar. När kattmamman försvinner förstår Mateo och Bim att ungarna kommer att dö om de inte gör något. Och Mateo och Bim ger sig in i ännu ett djuräventyr! En lättläst bok, lämplig för barn från 9 år och uppåt.

Lättläst är en genre i tiden! Men vad är egentligen lättläst litteratur? Vem läser lättläst och hur skiljer sig genren från annan litteratur? Hör Henny Holmqvist från Nypon förlag samtala med mig om den nya boken, om hur det är att skriva lättläst och om katter, som ligger oss båda varmt om hjärtat och som har en central plats i Något hemligt.

Tid: 20 september kl 18:00.
Plats: Lunds stadsbibliotek, Atriumgården
Fika? Ja, självklart bjuds det på fika!

Kvällen är ett arrangemang i samarbete med Nypon förlag och Lunds stadsbibliotek.

Varmt välkommen!

 

 

Annons