Tänk att det kan ta flera dagar för fotona från releasen av Något hemligt att hitta hem till min blogg. Men det är kanske inte så konstigt, med tanke på att förra veckan utöver releasefesten dessutom innehöll min ene sons födelsedag och min mans 50-årsdag, inklusive överraskningsfest.

Här kommer de i alla fall! En fin kväll på stadsbiblioteket i Lund med prat om lättläst och katter (både jag och Henny hade med oss bra kattberättelser), fika (kattkakorna som min dotter bakat fick en strykande åtgång) och mingel. Precis så trevligt som en release ska vara!

Och den här veckan fortsätter roligheterna – det är bokmässa och jag kommer såklart att vara i Göteborg. Ser fram emot långa dagar fyllda av seminarier, fika och luncher med författarvänner och sist men inte minst så många bokinköp som jag orkar bära hem. Ses vi i Göteborg?

Annons