Etiketter

Bokmässan är som Sjöbo marknad och julafton samtidigt. Ungefär. Stökigt och festligt. Vimmel och nära vänner. Ont i fötter och förkylning (jepp, jag brukar vara förkyld till jul varje år och jag kan lova att om man inte är förkyld innan bokmässan så är man det garanterat efter).

Under Bokmässan lever jag litteratur. Och inte bara jag. Bokdiskussionerna började redan på perrongen i Lund, tio i sju i torsdags morse. Fortsatte i tåget hela vägen till Göteborg, inne på mässan, på hotellet där jag bodde. Alla vill prata läsning och skrivande. Det är som himmelriket!

Här kommer några bilder från mässan, innan jag drar mig tillbaka till soffan igen och försöker kurera den där förkylningen som jag talade om. Med en bra bok i handen känns den som ett billigt pris för några dagars vimmel, mingel, seminarier och prat i litteraturens tecken.

 

 

 

Annons