Etiketter

poddkalas2019schema

För fjärde året i rad anordnar jag och Skrivarpoddens grundare och eldsjäl Kerstin Önnebo Poddkalas på Lunds stadsbibliotek! Lördagen den 9 februari är det dags, från kl 10:30 fram till biblioteket stänger klockan 16.

Vi hälsar alla som tycker om att skriva välkomna på en fullspäckad och helt kostnadsfri (bara en sådan sak!) dag i skrivandets tecken – vi bjuder på allt från superintressanta panelsamtal på scen (för dig som inte har möjlighet att komma kan jag avslöja att de sedan blir till avsnitt i Skrivarpodden), lektörsläsning av professionell lektör, uppläsningar av texter från elever på skånska skrivarskolor, mingel och mycket annat!

Undrar du vem som deltar i de olika panelsamtalen? Här kommer alla deltagare:

Panelsamtal 1, Att debutera: Ina Rosvall (Skurups skrivarlinje, Skurups Folkhögskola), Karin Smirnoff (Författarskolan vid Lunds universitet) och Lova Lakso (Skrivarskolan i Malmö, Kvarnby Folkhögskola).

Panelsamtal 2, Skrivkramp och skrivpedagogik: Sofie Berthet (författare och skrivpedagog), Johan Carle (författare, skrivpedagog och lektör) och Carola Mikaelsson (författare och skrivpedagog).

Panelsamtal 3, Från drömmare till läsare med bokbranschen: Lena Sandfridsson (redaktör, lektör mm), Ida Ölmedal (kulturchef Sydsvenskan), Lena Brorsson (Regionbiblioteket).

Varmt välkommen!

 

 

 

Annons