dsc_6237

Ett underbart paket kom till mig häromdagen (nåja, jag fick hämta den själv på Ica) – en låda med min nya bok Sjunga solo! Den är så skön att hålla i handen och omslaget är verkligen läckert (tack till Louise Bååth!) . Jag hoppas att många vill läsa berättelsen om Agnes och Elin! Sjunga solo är lämplig för åldrarna 12-15, men kan passa även yngre och äldre – ja alla som vill läsa en bra historia om vänskap. Och alla som gillar musik och sång, såklart!

Boken kan givetvis köpas internetbokhandeln, men också direkt från Nypon förlag. Det här handlar Sjunga solo om:

Agnes tycker om att rita och måla. Hon lyssnar gärna på vad andra säger men pratar inte så mycket själv. Elin är precis tvärtom, hon tycker om att vara i centrum och sjunger i kör. Trots att de är så olika har de varit bästa kompisar sedan dagis. Elin tjatar på Agnes att hon ska följa med till kören, och till slut säger Agnes ja. Mest för att få slut på tjatet. Kören ska sjunga på en festival, och när Elin blir sjuk får Agnes sjunga solot i stället. Men vad tycker Elin om det?

Annons