Etiketter

,

Jag presenterar mycket stolt mina två nya böcker som kommer ut i höst (eller höst och höst, mot slutet av augusti kommer de och det är ju tekniskt sett fortfarande sommar). Fakta om agilityNypon förlag och Fira luciaVilja förlag.

Fakta om agility är en faktabok för barn och ungdomar om agility. Om du följer min blogg har du kunnat läsa om de fotograferingar för boken som jag varit med på. För när det gäller den här boken är jag inte bara författare, utan dessutom bildredaktör och har jobbat nära Alva Axelsson som tagit alla bilder utom en i boken. Och hon har verkligen lyckats bra – om man gillar hundar finns det massor av fantastiska bilder i boken.

Fira lucia är första boken i Storgatan 12-serien, en serie om en familj som är ny i Sverige och som upptäcker traditioner, fest och vardag här i Sverige. Första boken handlar om att fira lucia och vad som kan gå fel då (och det är en del, kan jag personligen intyga). Omslaget har Nils Olsson gjort (som också gör bla omslagen till Fredrik Backmans böcker) och jag bara älskar stämningen som han har skapat.

Jag lovar att skriva mer om böckerna när det närmar sig och de finns att låna på bibliotek eller köpa!

 

Annons