Etiketter

Malia och manus

Malia och jag arbetar hårt i sensommarsolen. Svettigt värre när det är 30 grader i skuggan! Man skulle kunna tro att Malia skulle föredra skugga, men nej. Helst vill hon ligga på manuset mitt i solen, så nära mig hon kan komma.

Jag jobbar med året stora julkalenderhändelse, Jul för djuren! Ett spännande äventyr med Mateo och Bim, perfekt för högläsning i klassen alla dagar mellan den 1:e och 24:e december.

Jag är så stolt över att få arbeta med Nypon med det här projektet! I sann julanda får klasserna som vill läsa den tredje berättelsen om Mateo och Bim redan innan den kommer ut i bokform nämligen två saker:

  1.  Läsa Mateos och Bims decemberäventyr, inkl skrivuppgifter, diskussionsfrågor och pyssel.
  2. En möjlighet att göra omslag till Jul för djuren och vinna författarbesök av mig och böcker.

Är du nyfiken och vill veta mer? Snart kommer mer info både här och på Nypons hemsida.

Annons