Möjligen kan man tycka att det var onödigt att köpa med 19 böcker hem och förvandla min kabinväska till ett potentiellt vapen (för säkert hade den kunnat döda någon om jag lagt den på hatthyllan och den ramlat ner. Vilken tur att jag inte la den där). Speciellt med tanke på att jag faktiskt hade en plan för bokmässan 2019. På torsdagen fotade jag de böcker jag ville ha och tänkte köpa dem senare. Det var en väldigt bra plan.

På fredagen hände något. Jag köpte först en bok. Sen en till. Ja, ni förstår. Det är jättedumt att släpa runt på 19 böcker när man har ont i ryggen. Men hem kom vi, både jag och böckerna. Och man kan ju tycka att det var tur att jag inte stannade fler än två dagar. Det räckte liksom.

Förutom shopping hann jag med att mingla, beundra mina nya böcker i Nypon/Viljas monter, ha säljmöte, träffa en massa härliga människor och gå på hur många seminarier och scenprogram som helst. På bokmässan är det full fart, från morgon till kväll. Och jag älskar det.

Nu är det ett år till nästa gång. Och det känns helt okej. För jag måste nog hämta mig lite.

Annons