vaskor bokmassan

Det är många väskor som packas nu i dagarna. Små för en tur över dagen eller stora för dem som stannar hela veckan. Gemensamt för alla packade väskor är att det är bra om det finns lite plats kvar i dem. För på vägen hem får de gärna innehålla ett gäng nya böcker. Ja, för givetvis är det bokmässeväskor som jag pratar om.

Nu på torsdag börjar den, årets bokmässa! Fyra magiska dagar för oss bokälskare. Jag kommer att finnas på plats på torsdag och fredag för att gå på seminarier, träffa författarvänner och författarbekanta, mingla runt, gå på möten, köpa böcker, fika på stora kanelbullar och äta minst en räkmacka. Givetvis kommer jag att hålla till en hel del i Nypons och Viljas monter C05:22 också! Kom dit och prata!

Jag har inte bestämt mig för vilken väska jag ska välja än. Den mindre, smidiga och snygga? Eller den större, slitna, där ett hjul nog är på väg av? Hmm, ja det blir nog den större. Så att jag har plats för några böcker också. För även om jag lika gärna kan beställa mina böcker på nätet är det ändå en annan grej att köpa dem på plats på mässan. Känslan, liksom.

Annons