Molnen hängde visserligen mörka och tunga, men regnet och vinden (ett riktigt oväder!) kom först på kvällen. Så vi hade verkligen tur på releasen för Fakta om agility! Drygt 60 personer och sisådär 25 hundar fick höra om boken och prova på agility. Det fanns inte bara fika för oss tvåbenta, utan dessutom godispåsar till alla hundar! Och korven funkade såklart för alla parter …

Alva Axelsson, som tagit bilderna till boken, ställde upp en portabel utomhusstudio och fotade hundar och människor på löpande band. De som ville kunde få årets julkort tagit, för vi hade julig rekvisita med oss. Gissa om jag nappade på det? Jag är omåttligt nöjd med att redan ha familjens julkort klart, för aldrig tidigare har jag haft så lång framförhållning.

Ett stort tack till alla som kom, både med och utan svans!

Annons