IMG_3974

ÄNTLIGEN är det dags för premiär på Jul för djuren, min alldeles nya julkalenderberättelse hos Nypon förlag! Som jag har längtat, skrivit, köpt gran i oktober för fotona och bara sett fram emot idag!

Själv tycker jag att det här är fantastiskt! Du som är lärare får Jul för djuren till din klass, helt utan kostnad. Varje dag fram till jul läser ni ett kapitel om Mateo och Bims juliga och spännande äventyr med djur. Ni kan dessutom vara med och tävla om författarbesök och böcker genom att göra omslag till Jul för djuren. Dessutom får ni varje dag uppgifter och pyssel att göra tillsammans. Det finns helt enkelt inget bättre sätt att tillbringa december!

Jul för djuren passar på låg- och mellanstadiet och handlar om Mateo och Bim som inte bara ser fram mot julen, utan även mot Jul för djuren, en julmarknad som Djurens vänner kommer att hålla andra advent. Mateo och Bim ska vara med och sälja saker som de har gjort för att tjäna pengar till djuren. Men allt går inte som det ska och djurens jul är hotad. Och Mateo och Bim är de enda som kan ställa allt till rätta. Som tur är har de en magisk gåva som kan hjälpa dem – de kan nämligen tala med djur.

Vi startar julkalendern redan den 29 november, med andra ord är det hög tid att anmäla intresse så att du får första ”paketet” med material i din mail. Läs mer och anmäl dig här!

Annons