Etiketter

,

Jag och min skrivarkompis Johan Carle planerar just nu för en skrivarstuga på Malmöfestivalen!

Att läsa är roligt. Att skriva är ännu roligare.

I containern på Lilla Nygatan väntar två författare med fickorna fulla av papper, pennor och skrivövningar på dig som är ung, 13-20 år  eller både och. Kom och prova. Skriv ett ord. Skriv två. Skriv en text och läs upp den. Eller behåll den för dig själv. Skriv en dikt, en låttext, en novell, ett brev. Skriv några ord och kalla det vad du vill. Tävla med din egen kärleksdikt och vinn ett fint pris. Delta i vår stafettberättelse Hela festivalen skriver. Titta in i rimstugan eller haikuverkstan. Var med i vår pusselövning och se hur 10 ord blir en berättelse. Prova våra berättelsekort eller låt vår slumpgenerator hitta på handlingen. Dyk ner i tidningshögen – klipp och klistra ihop din text.

Vi är på plats den 15/8 mellan 13 och 21. Ta med din kompis eller syster eller mamma eller farmor eller ingen alls och kom förbi. Vi ses!

Annons