Etiketter

, ,

Nu i veckan har jag och min skrivarkollega Johan Carle planerat inför vår Skrivarstuga på Malmöfestivalen i morgon, fredagen den 14 augusti. Och idag har vi ägnat hela kvällen åt pyssel. Johan har visat sig ha en verklig begåvning för textning, så han har skrivit alla våra skyltar. Jag är mycket imponerad! Och vi har packat papper, pennor, tyg och en massa annat som vi kommer att behöva under dagen.

För i morgon är det dags! Kom och skriv med oss på ungdomsområdet i Raoul Wallenbergs park kl 13-21! Skriv bästa kärleksdikten och vinn presentkort på böcker! Klipp ihop en text eller låt dig inspireras av lapparna i våra burkar. Kom och testa våra skrivövningar, vi lovar att du kommer att vilja skriva mer. Och mer. Och mer. Temat för dagen är kärlek, så varmt välkommen till vår Kärleksfulla Skrivarstuga!

Vi ser fram emot att träffa skrivarsugna i alla åldrar i morgon!

Annons