Etiketter

, ,

DSC_0015

Ja, jag tycker faktiskt inte att vi kan kalla det för något annat än succé! Redan innan vi öppnade kl 13 kom skrivsugna in i vår container (det var mysigare än vad det låter, kolla på bilderna) och började skriva. Och sedan var det en jämn ström av människor tills vi stängde kl 21. Johan och jag hade fullt upp hela tiden!

Dagen var fylld av härliga och inspirerande möten och massor av snack om skrivande och böcker. En del personer kom tillbaka flera gånger under dagen för att skriva mer. Och mer. Vissa stannade riktigt länge. Efter hand fylldes väggarna med skrivaralster och det värmde mitt hjärta att se hur många som ville dela med sig av sina innersta tankar.

Skrivarstuga_Johan

Dikttävlingen drog flest personer och en tänkvärd kärleksdikt gav vinnaren böcker för 200 kr. Många lät sig utmanas av våra burkar: två lappar på personer, en lapp på plats och en lapp på tid gav grunden för en kärlekshistoria. Det kunde bli hur tokigt och roligt och rörande som helst! Ytterligare andra ville prova våra övningar i flödesskrivande eller vår stafettberättelse.

DSC_0020

Det var kort sagt en fantastisk dag och det var jättekul att prata med alla skrivglada människor! Alldeles speciellt kommer jag att minnas mannen i 60-årsåldern som kom in till oss på kvällskvisten och ville skriva en kärleksdikt till sin fru. När han var klar visade han sitt alster för mig och jag satte upp dikten på väggen. Men en halvtimme senare kom han tillbaka. Han hade då talat med sin fru på telefon och hon ville gärna se dikten. Såklart. Han gick med ett stort leende på läpparna och dikten i handen från vår container. Och jag log åt skrivandets magi. Vi är många som blir lyckliga av att skriva. Jag kan förresten sätta en slant på att frun också blev lycklig, när hon fick läsa kärleksdikten!

Annons