Etiketter

, ,

Oktober2013136

Jag har alltid älskat spökhistorier! Att lyssna på, att berätta, att skriva. På lägerskolan i fyran skrämde jag alla tjejerna i min klass så mycket att ingen vågade gå på toa på kvällen. Inte jag själv heller!

Nu på höstlovet kommer jag att hålla i en spökhistorieworkshop på biblioteket i Åkarp. Jag utlovar både rysningar och skratt. Massor av skrivande. Och god Halloween-fika. Dock inte spökena i maräng ovan, dem gjorde jag förra året. I år blir det något nytt, men minst lika gott. Läs mer nedan:

Spökhistorieworkshop, Torsdag 30 oktober

Skriv din läskigaste spökhistoria! Skriv om spöken, vampyrer, zombier, häxor eller andra övernaturliga varelser. Skriv roligt eller för att skrämmas tillsammans med författaren och skrivpedagogen Sofie Berthet. Fika ingår! Workshopen är gratis, med antalet platser är begränsat så skynda att anmäla dig.

Från 8 år.

Föranmälan: 040 – 625 66 76

Arr: Åkarps bibliotek

Åkarps bibliotek   kl 13 – 15

 

 

Annons