Sedan två dagar har jag ett Smart Band. Det håller koll på mig och räknar ut hur långt jag går och springer. Det sistnämnda har uppgått till 0 steg hitintills. Inte heller antalet gångna steg har varit överväldigande många.

Det har en förklaring. I lördags fick dottern influensa. I går var det min tur. Så vi är inte jättepigga i familjen. Men natten till igår fick jag i alla fall medalj för att mitt Smart Band ansåg att jag uppnått mitt mål när det gäller sömnen. Med råge! Tydligen tycker det att jag ska sova åtta timmar, men jag kom upp i nästan elva! Så kan det gå med en rejäl infektion i kroppen!

Jag skulle gärna vilja att mitt Smart Band räknade antal skrivna sidor i veckan också. Och så kunde jag få medalj för det! Sedan tre veckor tillbaka har jag ett veckomål på 20 nya sidor varje vecka. Det är tänkt att jag ska hålla den takten i tio veckor och sedan ska grundmanuset till Tunnlar vara klart (jag hade redan 100 sidor när jag började)!

Så jag vill ge mig själv en medalj för att jag skrivit 60 sidor på tre veckor. Sedan kan mitt Smart Band få ge mig medalj för att jag sover mycket. Med feber i kroppen kommer det nog att bli åtminstone ett par medaljer till den här veckan!

Annons